Training en Coaching

Voor coaching en training, zowel persoonlijk, als ook voor groepen en teams, bied ik de mogelijkheid voor specifieke interactieve programma’s. Lees hieronder verder en vraag gerust om informatie.


De coachingsprogramma’s bevatten individuele coaching gebaseerd op je duurzaam willen ontwikkelen, privé of in verband met werk. Ook specifiek voor sporters en musici, die zich willen verdiepen in het optimaal uitoefenen van hun passie, hobby of professionele vaardigheden. Ook voor het leren pieken op het gewenste prestatieniveau of voor audities en optredens. Dit kan op de praktijk, maar ook op locatie.

Een interactieve training voor teams en groepen, gebaseerd op de inzichten en praktische toepassingen vanuit de haptonomie, de Jungiaanse psychologie, de transactionele analyse, Indiase filosofie, sport en systeemdenken kan in drie tot vijf dagdelen worden gegeven. Deze integrale training biedt een bewuste opbouw naar hoe je, letterlijk voelbaar, stevig in jezelf en in je functie kunt staan.

Vanuit vertrouwen, contact en vitaliteit er kunt zijn en kunt handelen. In relatie kunt zijn met je omgeving, ook onder druk van dagelijkse professionele omstandigheden en vanuit je eigen ambities en groeipotentieel. Bewustwording van mechanismen die versterkend en mechanismen die verzwakkend kunnen zijn en hoe daar mee om te gaan.

Tekening door edith-made-it